تقویم شمسی   21:47 جمعه 25 آبان ماه، 1397
متن كامل خبر 1397/7/11-
مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده مجازی برگزار شد

مراسم معارفه و آغاز سال تحصیلی 98-1397 دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی دانشکده مجازی از صبح امروز دهم مهرماه 97 با حضور ریاست دانشکده، معاونین ، اعضای هیات علمی و دانشجویان ورودی جدید برگزار شد.

گالری تصاویر

در اولین بخش این مراسم که در سالن آبشار این دانشکده برگزار شد، پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی، ریاست دانشکده ضمن عرض تبریك و خوشامدگویی به دانشجویان ورودی جدید از دانشجویان خواست که از فرصت های موجود در دانشگاه و دانشکده به نحو احسن بهره ببرند.

در ادامه دکتر ذوالفقاری معاون آموزشی دانشکده ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به دانشجویان جدید الورود در سخنانی به معرفی اهمیت رشته آموزش پزشکی  پرداخت و اظهارداشت: این رشته با تکیه بر نظریه‌های یادگیری به ارائه راهکار و رویکرد آموزشی اثربخش می‌پردازد و از شما انتظار می‌رود با استفاده از توانمندی‌هایتان بتوانید در آینده منشأ تحول در آموزش باشید.

دکتر ذوالفقاری در ادامه ضمن ارائه ویژگی­ها و خصوصیات یک دانشجوی مجازی؛ دانشجویان را به رعایت مقررات آموزشی و استفاده از فرصت های موجود در دانشکده و توجه ویژه به مسائل آموزشی نیز فراخواند.

در این مراسم دکتر قریب  دانشجویان را با شیوه کلی ارائه رشته های مجازی، نقش ها و توانمندی های دانشجوی مجازی آشنا نمودند همچنین کارگاه اشنایی با سامانه آموزش مجازی نوید برگزار گردیده و هم چنین مدیر محترم گروه آموزش پزشکی انتظارات و فعالیتهای گروه را تشریح کردند. در این جلسه معاونین محترم فرهنگی- دانشجویی و مالی مسائل مربوط به حوزه دانشجویی و مسایل مربوط به امور شهریه ها را توضیح دادند.

بازدید ازفضاهای دانشکده، اتاق ضبط اکوستیک و بازدید از گروه آموزش پزشکی و کتابخانه مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه از دیگر برنا­مه­های این مراسم بود.