تقویم شمسی   4:49 جمعه 1 آذر ماه، 1398
متن كامل خبر 1398/7/16-
صدور کارت بین المللی دانشگاهی با شرایط ویژه برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران می توانند با تخفیف ویژه از سازمان بین المللی دانشگاهیان "ISIC"، کارت بین المللی دانشگاهی دریافت کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران می توانند در روزهای 22 تا 24 مهر 98، به مدت سه روز، با ورود به وبسایت /http://isic.ir/TUMS و با تخفیف ویژه و پرداخت 580.000 ریال به عضویت "سازمان بین المللی دانشگاهیان "ISIC" مجری صدور کارت های دانشجویی بین المللی" درآمده و کارت بین المللی دانشگاهی دریافت کنند.
لازم به ذکر است پس از تاریخ های فوق نیز دانشجویان می توانند به صورت عادی با پرداخت مبلغ 1.300.000 ریال در سامانه این سازمان ثبت نام کنند.

توضیح اینکه، دانشجویان با عضویت در "ISIC" ضمن دریافت کارت بین المللی دانشگاهی، می توانند از تسهیلات علمی، رفاهی و بین المللی این سازمان استفاده کنند.