تقویم شمسی   4:49 جمعه 1 آذر ماه، 1398
متن كامل خبر 1398/7/16-
برگزاری نشست کمیته دانشجویی دانشکده مجازی با دانشجویان جدید این دانشکده

نشست مشترک کمیته دانشجویی دانشکده مجازی با هدف آشناسازی دانشجویان جدید با ساختار کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، نشست مشترک کمیته دانشجویی دانشکده مجازی روز دوشنبه 15 مهر 98 با هدف آشناسازی دانشجویان جدید با ساختار کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی برگزار شد.

در این جلسه زهرا نیکجوی مفرد دبیر کمیته دانشجویی به معرفی و تاریخچه تشکیل کمیته دانشجویی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و اهداف، دورنما، شرایط عضویت دانشجویان و شرح وظایف اعضا را بیان کرد.

دبیرکمیته ضمن تشریح عرصه های مختلف فعالیت کمیته دانشجویی مانند نوآوری های آموزشی و پژوهش در آموزش در راستای بهبود وضعیت آموزشی، از دانشجویان جدید برای مشارکت و فعالیت در کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی دعوت کرد.

همچنین دکتر میترا ذوالفقاری معاون آموزشی و دکتر سمیه برجعلی لو مدیر دفتر توسعه دانشکده؛ اولویتهای مورد توجه دانشکده مجازی پیرامون فعالیتهای کمیته دانشجویی را توضیح داده و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.