تقویم شمسی   4:15 سه شنبه 10 اسفند ماه، 1395
متن كامل خبر 1394/2/8-
فراخوان همکاری از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه­ها

اطلاعیه دعوت به همکاری از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه­ها

دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی با هدف توسعه کمّی و کیفی آموزش و تربيت نيروی انسانی حرفه ای و متخصص دانا، کارآمد و متعهد به ارزش­ های اسلامی، ملی و اصول علمی و فنی، در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی از طریق آموزش های مجازی و الکترونیکی برای ارتقای سلامت جامعه، گسترش مرزهای دانش و توليد علم تشکیل شده است.

این دانشکده قصد دارد فعالیت­های خود را در حیطه های سلامت الکترونیک و یادگیری الکترونیکی و علوم و فنون وابسته توسعه دهد. لذا از کلیه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه های کشور که دارای تحصیلات مرتبط و تجربیات قبلی در زمینه های زیر هستند دعوت به همکاری می کند:

E_Learning

Multimedia design

Tele medicine

E_health

Cyborg

Cyber psychology

Cybernetic ethics

Health informatics

& Other related majors

علاقه مندان می­توانند درخواست اولیه خود را به همراه رزومه به آدرس بلوار کشاورز، خیابان نادری، خیابان نادری، کوچه دولتشاهی، دانشکده مجازی، طبقه دوم، معاونت مجازی­سازی و یا پست الکترونیکی  etums@tums.ac.ir  ارسال فرمایند. این دانشکده بعد از بررسی درخواست­ها با عزیزان متقاضی تماس می­گیرد.