تقویم شمسی   4:15 سه شنبه 10 اسفند ماه، 1395
متن كامل خبر 1395/11/2-
برگزاری کارگاه آموزشی نحوه استفاده از سامانه نماد و نیز سایر سامانه های مجازی در دانشکده پرستاری و مامایی

اولین کارگاه آشنایی با سامانه آموزش مجازی نماد 29 دی ماه برگزار شد.

درکارگاه آموزشی نحوه استفاده از سامانه نماد و نیز سایر سامانه های مجازی  که روز چهارشنبه 29 دی ماه با حضور اعضای هیات علمی و آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد؛ دکتر محمد علی  چراغی، رئیس دانشکده در خصوص سیاست ابلاغی دانشگاه مبنی بر مجازی سازی دروس، افتتاح برنامه آموزشی دانشجویان پردیس کیش و ضرورت استفاده از سامانه های مجازی دانشگاه برای تدریس دانشجویان سخن گفت.

سپس دکتر ریتا مجتهدزاده، معاون آموزشی و عضو هیات علمی گروه یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی دانشکده مجازی، مقدماتی در خصوص آموزش الکترونیک، مزایا و محدودیتهای آن بیان کرده و در نهایت به صورت عملی، سامانه آموزش مجازی نماد را معرفی کرد.

در این جلسه همچنین سامانه الکترونیکی آموزش مداوم و سامانه راند مجازی سرمد نیز معرفی شدند