تقویم شمسی   19:06 پنجشنبه 29 تیر ماه، 1396
متن كامل خبر 1395/11/20-
بازدید مسئولان و کارشناسان اورژانس کشور از دانشکده مجازی

جمعی از مسئولان و کارشناسان اورژانس کشور در راستاي گسترش مجازي سازي برنامه ها و خدمات اورژانس کشور از واحد تولید محتوا ی الکترونیکی دانشکده مجازی بازديد بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، در این بازدید که شنبه 16 بهمن ماه 95 صورت گرفت، دکتر نوری رییس اداره اورژانس پیش بیمارستانی و جمعی از کارشناسان اورژانس کشور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در واحد تولید محتوای الکترونیکی دانشکده مجازی از نزدیک در جریان فرآيند تولید محتوای الکترونیکی و چگونگی ضبط صدا و فیلمبرداری قرار گرفتند.

در این نشست، دكتر مرعشی معاون مجازی سازی دانشکده، به معرفی امكانات و زيرساخت ها و نرم افزارهاي دانشكده مجازي پرداخت و از آمادگي اين دانشكده براي همكاري با اورژانس کشور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

همچنین در این نشست دکتر شعبانی کارشناس مسئول سامانه آموزش مداوم اینترنتی نیز در خصوص قابلیت های این سامانه مطالبی را عنوان کرد و حاضران در خصوص گسترش برنامه هاي مجازي اورژانس کشور به بحث و تبادل نظر پرداختند.