تقویم شمسی   5:17 دوشنبه 7 اسفند ماه، 1396
متن كامل خبر 1396/8/17-
انتصاب دکتر سید سینا مرعشی به‌عنوان سرپرست گروه آموزشی سلامت الکترونیکی دانشکده مجازی

دکتر کاویانی، رییس دانشکده مجازی در ابلاغی دکتر سید سینا مرعشی را به‌ عنوان سرپرست گروه آموزشی سلامت الکترونیکی دانشکده مجازی منصوب کرد.

در متن ابلاغ آمده:

جناب آقای دکتر سیدسینا مرعشی شوشتری

عضو محترم هیات علمی دانشگاه

با سلام و احترام

نظر به دانش و تجربيات ارزشمند شما، بدين‌وسيله جنابعالي را به عنوان سرپرست گروه آموزشی سلامت الکترونیکی دانشکده مجازی به مدت دو سال منصوب مي‌نمايم. مقتضي است با تعامل سازنده با معاونين دانشکده و بهره‌مندي از توان اعضای هیات علمی، مديران و كارشناسان دانشکده براي تحقق اهداف زير اقدام فرمائيد:

1.       توجه به نیاز های دانشگاه در حوزه سلامت الکترونیک و حرکت در جهت برآورده ساختن آن

2.       توجه به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور در زمینه سلامت الکترونیک

3.       توجه به همراهی و هماهنگی با سایر گروه­های دانشگاه در شتاب فزاینده­ای که در حیطه پژوهش ایجاد گردیده و فراهم آوردن زمینه­های تحقیقات بنیادی و کاربردی در گروه

4.       بسترسازی مناسب برای جذب اعضای هیات علمی توانمند و متعهد

5.       تهیه، تنظیم و پیگیری تصویب آیین نامه ها و دستورالعمل های مرتبط با گروه

6.       تدوین، تصویب و اجرای برنامه عملیاتی گروه

7.       تکمیل و به روز نمودن صفحات فارسی و انگلیسی سایت گروه

امیدوارم در سایه لطف خداوند در تحقق اهداف دانشکده موفق باشید.

دکتر احمد کاویانی

رییس دانشکده مجازی

پنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیرالدين طوسی و روزمهندس مبارك باد(5/12/1396)
برگزاری آزمون مرحله اول (غربالگری) دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور(2/12/1396)