تقویم شمسی   1:38 جمعه 24 آذر ماه، 1396
متن كامل خبر 1396/8/20-
فرا خوان ثبت نام پژوهشگران در زمینه قرآن و سلامت

دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت در نظر دارد با هدف تربیت پژوهشگران ویژه در زمینه تحقیقات قرآن و سلامت، دانشجویان و اعضای هیئت علمی علاقمند به مطالعات بین رشته‌ای با موضوع فوق را شناسایی نماید.

اساتید و دانشجویان علاقمند و دارای سابقه پژوهشی در زمینه تحقیقات قرآن و سلامت از کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور می‌توانند تا 30 آبان ماه 96 با مراجعه به پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به نشانی  http:// mefda.ir  مشخصات و سوابق تحقیقاتی و پژوهشی خود را ثبت کنند.

لازم به ذکر است درج مشخصات  در پورتال مذکور برای ثبت نام کنندگان حقی ایجاد نخواهد کرد و از برگزیدگان پس از بررسی‌های لازم، جهت شرکت در کارگاه‌ها، دوره ها وهمایش‌های تخصصی وهمچنین  مشارکت در پروژه‌های علمی، تحقیقاتی دعوت به عمل خواهد آمد.

اطلاعیه های آموزش