تقویم شمسی   0:00 سه شنبه 27 آذر ماه، 1397
متن كامل خبر 1396/11/29-
بازدید مشاور رئیس دانشگاه ایندیانای آمریکا از دانشکده مجازی

پروفسور Michael Josef Kowolik، مشاور رئیس دانشگاه ایندیانای آمریکا و استاد مدعو دانشکده دندانپزشکی به منظور آشنایی با پتانسیل های علمی- آموزشی از دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشكي تهران بازدید به عمل آوردند.

در اين بازدید که روز چهارشنبه 25 بهمن ماه 96 صورت گرفت؛ پس از خوشامدگویی دکتر مرعشی معاون مجازی سازی به مدعوین؛ دکتر مجتهدزاده عضو هیات علمی دانشکده مجازی به معرفی توانمندی ها و پتانسیل های دانشکده مجازی پرداخت و در ادامه طرفین به تبادل نظر در خصوص نحوه استفاده از تجربیات یکدیگر جهت توسعه همکاری های علمی پرداختند.

درجریان این دیدار دکتر Michael Josef Kowolik و همراهان وي از واحد توليد محتواي الكترونيكي و اتاق آکوستیک دانشكده مجازي بازديد و از نزدیک در جریان فرآيند تولید محتوای الکترونیکی مانند سخنراني همزمان شده با اسلايدها در محيطي اختصاصي و چگونگی ضبط صدا و فیلمبرداری قرار گرفتند.

توضیح اینکه در این بازدید دکتر مرعشی معاون مجازی سازی، دکتر مجتهدزاده عضو هیات علمی، دکتر میر مقتدایی عضو هیات علمی، دکتر شعبانی کارشناس مسئول سامانه سرمد دانشکده مجازی و دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل، اعتبار بخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل و محبوبه داودی فر کارشناس معاونت بین الملل نیز حضور داشتند.