تقویم شمسی   0:33 پنجشنبه 31 خرداد ماه، 1397
متن كامل خبر 1396/12/2-
برگزاری آزمون مرحله اول (غربالگری) دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

1)      آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در 6 حیطه آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، فلسفه پزشکی، مدیریت نظام سلامت و کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم برگزار خواهد شد.

2)      شرکت دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی (PhD) و دستیاران بالینی علاوه بر مقاطع کارشناسی و دکترای حرفه­ای علاقمند به حوزه نوآوری و کارآفرینی فقط در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم بلامانع می­باشد.

3)      ثبت نام مرحله آزمون (غربالگری) از طریق دانشگاهها و مانند ثبت نام آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی انجام خواهد شد.

4)      زمان ثبت نام از تاریخ 28 بهمن ماه تا 2 اسفند سال جاری می­باشد.

5)      آزمون مرحله اول در روز جمعه 31/01/1397 برگزار خواهد شد.

6)      ثبت نام داوطلبان توسط مسئول المپیاد دانشگاه انجام خواهد پذیرفت. لذا داوطلبان می­بایست در بازه زمان فوق الذکر با مراجعه به مسئول مربوطه در دانشگاه جهت ثبت نام اقدام نمایند.