تقویم شمسی   0:02 سه شنبه 27 آذر ماه، 1397
متن كامل خبر 1397/6/22-
بازدید تیم ارزیاب بسته تحول و نوآوری درآموزش علوم پزشکی منطقه آمایشی 2 از دانشکده مجازی

تیم ارزیاب منطقه آمایشی 2 در راستای ارزیابی کیفی برنامه‌های تحول آموزش علوم پزشکی در مناطق آمایشی 10 , روز دوشنبه 19 شهریور ماه 1397 از دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

در این بازدید تیم ارزیاب منطقه آمایشی 2 دکتر رضا غفاری مسئول EDC دانشگاه تبریز، دکتر کامران مسئول EDC دانشگاه اردبیل، دکتر آقازاده مدیر آموزشی دانشگاه ارومیه و دکتر مرعشی سرپرست دانشکده، دکتر میرمقتدایی سرپرست مجازی¬سازی، دکتر مختاران متولی توسعه بسته آموزش مجازي در علوم پزشکی و معاون پژوهشی دانشکده مجازی نیز حضور داشتند.

در نشستی که در سالن شورای دانشکده مجازی برگزارشد، دکتر مرعشیگزارشی از مجموع فعالیت های انجام شده در خصوص توسعه آموزش مجازي در دانشگاه را ارائه کرد در ادامه دکتر مختاران متولی توسعه بسته آموزش مجازي در علوم پزشکی و معاون پژوهشی و دکتر میرمقتدایی سرپرست مجازی سازی دانشکده مجازی در خصوص سامانه های آموزش مجازی و تولید محتوای مولتی مدیا در دانشکده مجازی توضیحاتی ارائه دادند.

همچنین تیم ارزیاب مستندات و اقدامات دانشکده مجازی به عنوان متولی توسعه بسته آموزش مجازي در علوم پزشکی را به شیوه کیفی مورد بررسی و پایش قرار دادندو در پایان از بخش هایی نظیر واحد تولید محتوای الکترونیکی دانشکده مجازی بازدید کرد.