تقویم شمسی   8:04 شنبه 28 مهر ماه، 1397
متن كامل خبر 1397/6/24-
مراسم تکریم و معارفه معاونان اداری مالی و مجازی سازی دانشکده مجازی برگزار شد

مراسم تکریم معاونان اداری و مالی و مجازی سازی دانشکده مجازی با حضور هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

روز چهارشنبه 21 شهریورماه 97 مراسم تکریم دکتر سید مسعود میرمعینی معاون اداری و مالی، دکتر سید سینا مرعشی معاون مجازی سازی سابق و معارفه دکتر فاطمه حاجی علی عسگری معاون جدید اداری ـ مالی و دکتر زهره سادات میرمقتدایی به عنوان سرپرست مجازی سازی دانشکده در محل سالن آبشار دانشکده مجازی برگزار شد.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر میرمعینی معاون سابق اداری و مالی دانشکده تقدیر و تجلیل به عمل آمد و حکم انتصاب دکتر فاطمه حاجی علی عسگری به عنوان معاون اداری و مالی جدید و دکتر زهره سادات میرمقتدایی به عنوان سرپرست معاونت مجازی سازی دانشکده مجازی اعطاء شد. همچنین  در ادامه تعدادی از مدیران، معاونان و کارکنان از زحمات دکترمیرمعینی تقدیر و تجلیل کردند و به معاونان جدید تبریک و برای آنها در سمت جدید آرزوی موفقیت کردند.