کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی

راهنمای پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی

در سال 99

مقدمه:

دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط گروه آموزش پزشکی (از گروه‌های آموزشی وابسته به دانشکده پزشکی) و با همکاری دانشکده مجازی ارائه می‌شود.

توصیف دوره آموزشی:

1. دوره مذکور به شيوه ترکیبی و با استفاده از روش‌هاي مختلف تدريس با تأكيد بر مشاركت فعال دانشجويان ارائه مي­شود.
  2. كلاس­هاي حضوري در هر نیمسال، در دو بلوك اول و آخر نیمسال تحصیلی، هر كدام به مدت حداكثر 3 روز ارائه خواهند شد.
  3. بخش مجازی از طریق ارایه محتوای الکترونیکی، مطالعه مواد آموزشی ارایه شده، انجام و ارسال تکالیف در قالب سامانه آموزش مجازی نوید در طول نیمسال تحصیلی خواهد بود.
  4. برنامه­های حضوری گروه (ژورنال کلاب و سمینارهای آموزشی) به میزان 2 ساعت در هفته برگزار می­شود.
  5. آزمون پایان دوره دروس به شيوه حضوري برگزار مي­شود.

تبصره: در شرایط پاندمی بحران کووید-19، بلوک­های اول و آخر نیسمال تحصیلی، ژورنال کلاب­ها، سمینارهای آموزشی و آزمون­های پایان دوره در بسترهای مجازی (Sky room, Adobe connect) و به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

1. واحدهاي درسي ارائه شده توسط گروه، در هر نیمسال تحصیلی حداقل 6 و حداکثر 12 واحد مي­باشد.
  2. دانشجويان مجازی موظفند در هر نیمسال تحصيلي حداقل 6 واحد درسي را با موافقت گروه آموزشي (با اولويت دروس پيش­نياز) از بين دروس ارائه شده اخذ نمايند.
  3. سقف مدت مجاز تحصيل در اين رشته 5 سال پيش­بيني شده است.

روند پذیرش دانشجو:

پذیرش در دوره از طریق آزمون ورودی برگزار شده توسط گروه آموزش پزشکی صورت می‌گیرد. اطلاع‌رسانی در خصوص زمان، نحوه برگزاری آزمون و شرایط پذیرش از طریق سایت گروه آموزش پزشکی، سایت دانشکده مجازی و ارسال نامه به دانشکده‌های تابعه دانشگاه صورت می‌گیرد.

1. اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه­های علوم پزشکی کشور شرایط شرکت در آزمون ورودی را دارند.
  2. دارندگان مدرک كارشناسي ارشد و مدارک بالاتر گروه علوم پزشكي شرایط شرکت در آزمون ورودی را دارند.
  3. همچنین دانشجویان دکترای حرفه­ای (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) مطابق آیین‌نامه MD-MSc شرایط شرکت در آزمون ورودی را دارند.

تبصره 1: مطابق با آیین‌نامه تحصیل همزمان MD-MSc، دانشجویان پزشکی دوره دکترای عمومی در نیمسال 1 و 2 دوره پاتوفیزیولوژی و نیمسال 1 و 2 دوره کارآموزی امکان ثبت نام جهت شرکت در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد مجازی را دارند. دانشجویان دندانپزشکی و داروسازی دوره دکترای عمومی از نیمسال 4 تا 6 تحصیلی، امکان ثبت نام جهت شرکت در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد مجازی را دارند.

تبصره 2: مطابق ابلاغ معاون محترم آموزشی وقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دارندگان مدال های طلا، نقره، برنز انفرادی و طلای گروهی حیطه آموزش پزشکی و دارندگان مدال های طلای انفرادی و گروهی سایر حیطه های کشوری، شرایط شرکت در آزمون ورودی را دارند.

1. سهمیه قبولی دانشجویان، تا سقف 30 درصد از کل ظرفیت پذیرفته­شدگان هر دوره می­باشد. سهمیه پذیرش اعضای هیات علمی بدون سقف مشخص است.

شیوه برگزاری آزمون پذیرش:

1. آزمون ورودی کارشناسی ارشد در سال جاری به صورت آزمون آنلاین خواهد بود و موارد زیر مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت:

به طور کلی آزمون ورودی دوره مجازی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مشتمل بر سه بخش خواهد بود:

الف) اجرای آزمون بخش علمی در قالب سوالات چند گزینه­ای و به صورت آنلاین

ب) ارسال رزومه و بررسی آن

ج) اجرای آزمون شفاهی زبان انگلیسی و بررسی انگیزه به صورت ایستگاهی.

•
  • توان علمی متقاضی در زمینه مبانی آموزش پزشکی در قالب انجام آزمون چند گزینه­ای به صورت آنلاین برگزار خواهد شد. منبع آزمون فصول انتخاب شده (2، 7، 8، 16، 34، 35، 45 و 46) از کتاب زیر می باشد:

Dent JA, Harden RM. A practical guide for medical teachers. London: Churchill Livingstone, 5th edition.

• رزومه متقاضی با تأکید بر سوابق اجرایی-مدیریتی، پژوهشی و تدریس در حوزه آموزش علوم پزشکی خواهد بود که در قالب ارسال فایل رزومه و ارزیابی آن بر اساس چک لیست تدوین شده انجام خواهد شد.
  • انگیزه، علاقه و نگرش متقاضی به حوزه آموزش پزشکی از طریق انجام آزمون شفاهی آنلاین و ارزیابی آن بر اساس چک لیست تدوین شده انجام خواهد شد.
  • مهارت‌ زبان انگلیسی تخصصی آموزش پزشکی متقاضی نیز از طریق انجام آزمون شفاهی آنلاین و ارزیابی آن بر اساس چک لیست تدوین شده انجام خواهد شد.

نکته: با توجه به آنکه دوره حاضر به صورت مجازی برگزار می شود، ضروری است متقاضیان محترم شرکت در دوره از حداقل مهارت­های لازم برای کار با کامپیوتر که در قالب دوره­های   ICDL ارائه می شود، برخوردار باشند.

جزئیات جدول زمانبندی برگزاری آزمون های پذیرش دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی در جدول زیر ارائه شده است.

آزمون

نوع آزمون

شکل برگزاری

تاریخ

آزمون علمی*

چند گزینه ای

آنلاین

22 مرداد ماه 99

رزومه*

ارسال مستندات و تکمیل فرم مربوطه

آفلاین

1 شهریور ماه 99

آزمون زبان انگلیسی و انگیزه**

ایستگاهی

آنلاین

5 شهریور ماه 99

*منطبق با فصول (2، 7، 8، 16، 34، 35، 45 و 46) کتاب A practical guide for medical teachers.

** به صورت ایستگاهی و آنلاین انجام خواهد شد.

کتاب  A practical guide for medical teachers تالیف Ronald M Harden  و همکاران ویرایش پنجم آن (2017) در کتابخانه مرکز مطالعات دانشگاه موجود می باشد. جهت دسترسی به کتاب لطفا با شماره گروه آموزش پزشکی 88954893-88955016-88955846 داخلی ۱۰4 و در صورت عدم پاسخ به داخلی 105 تماس حاصل فرمایید.

شرایط پرداخت شهریه:

دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای سند جامع توانمندسازی آموزشی دانشگاه و به منظور تامین نیروی انسانی متخصص در رشته آموزش پزشکی از میان اعضای هیات علمی گروه‌های آموزشی این دانشگاه، بخشی از شهریه تحصیل پذیرفته شدگان در دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران را به عهده می گیرد.

برای ثبت نام روی این لینک http://reg.tums.ac.ir/ کلیک کنید.